“Controles?” Una exposició sobre els riscos de les drogues

Unes 450 persones han pogut beneficiar-se d'una exposició que fomenta i reforça les habilitats socials i la presa de decisions en la prevenció del consum de drogues.

La primera quinzena d'octubre ha estat instal·lada a la Sala d'exposicions de la Biblioteca Caterina Figueras de Tona l'exposició “Controles?” per iniciativa de la Mancomunitat La Plana i l'Ajuntament de Tona .

"Controles?" és una exposició itinerant i interactiva sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum que s'adreça principalment a tres col·lectius: adolescents entre 12 i 15 anys, joves a partir de 16 anys i també pares i mares, professionals i adults.

L'exposició "Controles?" és un recurs de la Diputació de Barcelona que té per objectiu proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum ; promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i mares per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles. També compta amb un portal web que acompanya l'exposició.

visita_Exposició Controles?_Tona oct13
visita_Exposició Controles?_Tona oct13
visita_Exposició Controles?_Tona oct13

S'han realitzats visites guiades a diversos col·lectius d'estudiants, de professors, de pares i mares, de professionals de l'àmbit de l'oci i d'agents de seguretat . Els centres escolars també han tingut l'oportunitat de realitzar un taller per aprofundir més en els continguts de l'exposició.

Del 2 al 14 d'octubre unes 450 persones han fet la visita i han pogut beneficiar-se d'una exposició que fomenta i reforça les habilitats socials i la presa de decisions en la prevenció del consum de drogues.

presentació_Exposició Controles_Tona oct13
L'acte de presentació, que es va realitzar el passat 1 d'octubre, va comptar amb la presencia del Sr. Josep Oliva, diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona , dels Srs. Lluís Verdaguer i Ferran Teixidó, president i vicepresident i responsable de l'Àrea social de la Mancomunitat La Plana , com també del Sr. Josep Salom i la Sra. Ma Rosa Planesas, alcalde i regidora Benestar Social de Tona respectivament.


Àrea de Serveis socials i ciutadania
Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona