RECICLAR ÉS FÀCIL. JA HO FAS BÉ?

Mancomunitat La Plana_Àrea de Medi Ambient
Sector El Quadro, s/n
08522 Malla (Barcelona)
T. 93 812 41 67_ext.5 
mediambientmancoplana.cat

La Mancomunitat La Plana i el municipis que la conformen posen en marxa la Campanya “Reciclar és fàcil. Ja ho fas bé?” amb l'objectiu de reforçar la consciència de la ciutadania de la importància de reciclar bé .

I aconseguir que a la fracció rebuig només s'hi llencin aquells residus que realment NO es poden aprofitar. Disminuint el què s'ha de portar actualment a l'abocador.

És a dir, aquesta campanya pretén millorar la recollida selectiva als municipis d'Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau . Així com Collsuspina i Figaró-Montmany .

S'han preparat diverses accions com:

- Bustiada d'un trípticf informatiu amb un reci-conte anomenat "La llegenda del mostre EMPASSODETOT” amb la finalitat de desmitificar falses llegendes, juntament amb un fulletó amb els resulats de la recollida de deixalles

Tríptic_La llegenda del monstre Empassodetot

Tríptic_La llegenda del monstre Empassodetot

- Un vídeo , que d'una manera divertida i didàctica mostra com els residus que són aprofitables es revelen si no se'ls tracta com a tals. Es pot veure al youtube, a través de les xarxes socials i per la televisió comarcal

- Un Concurs d'Instagram , juntament amb InstaOsona, per acostar el reciclatge a un públic jove i familiaritzat amb les noves tecnologies. De l'11 de d'abril a l'11 de maig es podrà concursar amb fotografies etiquetades amb #reciclaresfacil. Bases del concurs

- Actes a cada municipi : Reci-festes, paradetes informatives, xerrades, tallers, etc. destinats al conjunt de la ciutadania o a un col·lectiu específic (infants, joves, gent gran, persones nouvingudes...)

- Enquestes de satisfacció a la ciutadania i visites porta a porta per part d'un agent cívic

- El “Joc Reciclar és fàcil" amb stikkers (adhesius), on caldrà demostrar el coneixement que té cadscú sobre la recollida selectiva. Els participants podran entrar al sorteig d'un “pack d'experiències” anomenat “ FENT PAÍS” i valorat en 119 euros.


Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona