En forma dins l’aigua

Dimarts 07/03/2017

L'Associació de jubilats de Taradell , l'Ajuntament i l'Espai d'Aigua i Salut, amb el suport de la Mancomunitat La Plana, la FATEC i l'Obra Social La Caixa, han promogut un curs d'Aiguagim per als majors de 60 anys de Taradell.

Aquest curset, totalment gratuït, va iniciar-se a finals de gener i finalitzarà el dia 31 de març, amb la participació de 18 persones.

Aiguagim GG_Taradell 2017
Aiguagim GG_Taradell 2017
Aiguagim GG_Taradell 2017

La tipologia d'aquesta activitat permet a les persones grans practicar activitat física un cop per setmana en un medi aquàtic adaptat , amb un munt de beneficis relacionats. I és que a través de diferents exercicis es treballa la respiració, la flexibilitat, la coordinació, el ritme i la relaxació, entre moltes altres coses.

Una professional especialitzada de l'EAS és la responsable de conduir les sessions, que tenen una durada de 45 minuts.

Regidoria de serveis socials - Ajuntament de Taradell

Dinamització de gent gran - Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona