Les alumnes d’Atenció sociosanitària comencen les pràctiques en centres residencials

Dijous 09/03/2017

La setmana passada, els alumnes del curs “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials” van acabar la part teòrica de la formació, que s'ha dut a terme al Centre de Formació Pauta de Tona.

Els 17 alumnes que van entrar al programa, han tingut l'oportunitat de formar-se gratuïtament com a professionals per atendre a persones dependents en centres residencials o centres de dia.

A llarg de cinc mesos han rebut 370 hores de formació teòrica per aprendre a aplicar estratègies per mantenir i millorar l'autonomia personal i les relacions amb l'entorn de persones dependents.

Activitats a l'Aula_Formació sociosanitària 2016
Visita Vilademany_formació sociosanitària_2016
Formació teòrica_Sociosanitari_feb 2017

Aquesta setmana, però, ja han començat les 80 hores de pràctiques en els centres residencials han participat en el programa: Casal Oller dels Hostalets de Balenyà, La Ginesta de Castellcir, Sant Gabriel de Centelles, Els Bons Amics de Seva, Vilademany de Taradell, Can Codina, Hotel Prudenci i Residència Prat de Tona, i El Nadal de Vic.

Un cop realitzades les pràctiques, els participants obtindran el certificat de professionalitat en atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials per treballar com a auxiliar de geriatria o categories similars.

Els objectius principals d'aquest programa eren, d'una banda, ajudar a les entitats del sector a conèixer les necessitats presents i futures de personal. I d'altra banda, oferir formació professionalitzadora a persones que estaven en procés de recerca de feina per tal de millorar la seva ocupabilitat.

Aquest programa està impulsat pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Desenvolupament Local – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona