Posposat el curs per a persones estrangeres nouvingudes sobre coneixements laborals a Balenyà

Dimarts 18/04/2017

El curs que s'havia de portar a terme al març es posposa i tindrà lloc durant el mes de maig.

En el marc de la primera acollida a persones estrangeres nouvingudes , l'Ajuntament de Balenyà i la Mancomunitat La Plana organitzen un curs sobre els coneixements bàsics del món laboral i els recursos i eines per a la recerca de feina .

El curs, de 18 hores de durada , es portarà a terme durant el mes de març i més concretament els dimarts i dijous del 9 al 30 de maig i els dilluns 15 i 22 de maig de 3 a 5 de la tarda a l'escola d'adults l'Ateneu de Balenyà.

Durant nou sessions i a càrrec d'UGT i el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana als i a les alumnes del curs se'ls transmetran coneixements relacionats amb els conceptes bàsics de la normativa sociolaboral (les normes laborals: drets i deures), el funcionament del mercat laboral, informació sindical (representació legal, afiliació i negociació col·lectiva, coneixements bàsics del què és una organització sindical, l'estructura, el funcionament i els serveis que ofereixen) i el mercat de treball i recerca d'ocupació.

El certificat que rebran les persones participants al curs, un cop l'hagin acabat amb èxit, els serà útil a l'hora de tramitar els seus per­misos de residència i el certificat de primera acollida .

Les places són limitades i les persones interessades a participar-hi cal que formalitzin la seva inscripció a l'Ateneu, l'escola d'adults de Balenyà fins el 5 de maig de dilluns a dijous de 5 a 8 del vespre . Per més informació cal que truquin a la Mancomunitat La Plana al telèfon 93 812 54 45 de 9 a 14h.

Regidoria de Benestar Social– Ajuntament de Balenyà

Pla de Convivència – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona