El Taller de creixement personal per a dones 'Benestar, salut i poder personal' a Balenyà

Dimarts 14/03/2017

La regidoria de Benestar Social i Igualtat de l'Ajuntament de Balenyà amb el suport del programa d'Igualtat de la Mancomunitat La Plana ha organitza aquest curs gratuït que anirà a càrrec de la terapeuta Carme Juárez .

Aquest tindrà lloc d'1/4 de 4 a ¾ de 5 de la tarda a l'Espai Cultural de Balenyà i es durà a terme durant 6 sessions que s'inicien el proper 26 d'abril.

Taller de creixement personal per a dones_Balenyà
A través d'exercicis, processos i tècniques diverses es treballarà l'autoestima i totes les seves vessants com a eix principal , per a processar les pors, el mereixement, els sentiments d'indignitat, la culpa, saber “dir no”, repassar les pautes de pensament negatives i prendre consciència del propi valor i poder personal augmentant la capacitat creadora i afirmant la pròpia identitat.

Les places són limitades i per a realitzar la inscripció cal adreçar-se al Flik Flak (Plaça Josep Espona, s/n de Balenyà) de dimarts a divendres de 16'30 a 19'30 fins el 18 d'abril. Per més informació es pot trucar prèviament al mateix servei al telèfon 938820404.

Vivim en un món globalitzat, jerarquitzat, competitiu i amb unes estructures patriarcals, les quals han exigit a les dones que entrin en competitivitat directe amb el món masculí. Aquest taller adreçat a dones pretén oferir eines per tal que cadascuna s'ubiqui al seu lloc, acceptant-se i així construir-se creativament, creixent al màxim com a dona.

Regidoria de Benestar Social i Igualtat - Ajuntament de Balenyà

Programa d'Igualtat – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona