El curs de director de lleure infantil i juvenil obre les inscripcions fins el 30 de març

Dijous 16/03/2017

Els ajuntaments de Balenyà i Centelles, en col·laboració amb l'escola d'educadors Quiràlia, han programat un curs de director/a de lleure infantil i juvenil .

Els alumnes empadronats als municipis de Balenyà, El Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau seran subvencionats en 150€ per la Unitat de Joventut de la Mancomunitat La Plana .

Les inscripcions es poden formalitzar als punts joves municipal s o al web de l'Escola d'Educadors Quiràlia fins el dijous 30 de març.

Es durà terme en format intensiu per setmana santa i els caps de setmana anterior i posterior a les vacances (1-2 i 22-23 d'abril i de 8 al 17 d'abril 2016) , els dissabtes de les 9.00 a les 14.00 i de les 15.30 a les 20.00 hores al Flikflak - Punt jove de Balenyà.

L'estructura general del curs dedirector/a es basa en 4 mòduls formatius, de 300 hores en total que s'organitzen de la següent manera:

- Etapa lectiva : 134 hores preesencials i 66 a distància

- Etapa de pràctiques : 120 hores són a distància

Aquet curs és convalidable per crèdits universitaris i dóna accés al Certificat oficial deDirector d'Activitats de lleure infantil i juvenil dela Generalitat de Catalunya .

Unitat de joventut – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona