Nova edició del Raid dels Ausetans

Dilluns 20/03/2017

Els joves de 13 a 29 anys poden inscriure's a la nova edició del Raid dels Ausetans

Les inscripcions es poden fer fins el 21 d'abril als punts joves municipals i en cas de ser menors d'edat, han de dur la sol·licitud signada per la mare, el pare o el tutor/a legal.

S'hi pot participar en dues categories, la de menors d'edat (de 13 a 17 anys) i la de majors d'edat (de 18 a 29 anys) . Cada categoria competeix en unes dates diferents, realitza activitats diferents té un cost diferent: 4€ pels menors i 5€ pels majors d'edat.

Què és el Raid dels Ausetans?

El Raid dels Ausetans és una iniciativa que va néixer a l'any 2006 com a projecte mancomunat entre diferents ajuntaments d'Osona.

El formen un conjunt d'activitats destinades a joves des de 13 fins a 29 anys (organitzats en equips de 4 a 6 persones) amb l'objectiu de promoure diversos valors com la cohesió social, la integració, el respecte al medi, el respecte a les persones i col·lectius que l'habiten... Aquests es treballen mitjançant un conjunt d'activitats: socials, esportives, d'aventura, culturals, d'oci, etc. Com per exemple: escalada, paintball, pista americana, geocatching, entre moltes d'altres.

Totes elles es desenvolupen seguint un format de raid puntuable , per seleccionar un conjunt d'equips que puguin passar a la següent fase amb la finalitat de premiar, entre tots els equip participants, l'equip guanyador de cada temporada.

Quin és el calendari d'activitats?

Els equips de menors d'edat es trobaran a la final local que serà el diumenge 14 de maig a Viladrau a partir de les 3 de la tarda, i hi podran competir equips de El Brull, Malla, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau . D'aquesta en sortiran els equips que participaran a la Final comarcal del cap de setmana del 20 i 21 de maig a les instal·lacions de “Les Comes” a L'Esquirol. L'equip guanyador s'endurà el premi que consisteix en un viatge a Port Aventura.

Els majors d'edat viuran intensament el cap de setmana del 6 i 7 de maig amb l'objectiu d'aconseguir la màxima puntuació, ja que el diumenge 21 de maig, coincidint amb al final comarcal dels menors d'edat, es disputaran les últimes proves que decidiran quin és l'equip guanyador d'Osona. El premi és un cap de setmana a una ciutat europea.

No hi podeu faltar!

Per més informació

Programa de Joventut – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona