Un enriquidor taller per a les dones de Malla

Divendres 31/03/2017

Durant tres sessions aquest mes de març, s'ha dut a terme al local polivalent del teatre de Malla el taller “Eines per viure en positiu: Actitud positiva i bon humor al que han participat un grup de 17 dones d'edats ben diverses , entre els 29 i els 80 anys.

Aquest taller adreçats a dones , treballa aspectes personals i socials a través de diverses metodologies, donant valor a les capacitats i possibilitats de cadascú per modificar les actituds negatives davant de situacions concretes i tenint sempre com a teló de fons el pensament positiu.

Taller Eines per viure en positiu_Malla17
Taller Eines per viure en positiu_Malla17_grup

Ha estat valorat per a totes les participants com un taller enriquidor a nivell personal , i que ha esdevingut també un punt de trobada i d'intercanvi entre persones del mateix poble.

L'activitat ha estat organitzada per l'Ajuntament de Malla , a través de la regidoria de Serveis Socials, i ha rebut el suport de la Mancomunitat La Plana .

Programa d'Igualtat – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona