Taller d’embolcalls reutilitzables a Taradell

Dimarts 04/04/2017

Taller embolcalls reutilitzables_Taradell 2017
El casal de gent gran de Taradell va acollir, el passat dimarts dia 28 de març, un taller d'embolcalls reutilitzables, coneguts popularment per “Boc'N Rolls” .

Set persones grans es van animar a participar d'aquesta activitat creativa en la que van aprendre a realitzar un embolcall de roba, que es pot posar a la rentadora i utilitzar-se infinitat de vegades . D'aquesta manera, el seu ús, ajuda a la reducció de residus i contribueix a la cura del medi ambient .

A més, les participants varen endur-se el patró d'aquesta peça per tal de poder fer tants embolcalls reutilitzables com desitgin.

Aquest taller, organitzat per l'Àrea de medi ambient de la Mancomunitat La Plana tenia com a objectiu crear consciència sobre la importància de reduir residus i oferir una alternativa sostenible al paper de plata , utilitzat encara moltes vegades per embolcallar els entrepans.

Es calcula que cada embolcall d'entrepà té una vida de 6 anys i per tant s'estalviaran 15 kg de paper de plata amb aquests anys.

Taller embolcalls reutilitzables_Taradell 2017
Taller embolcalls reutilitzables_Taradell 2017
Taller embolcalls reutilitzables_Taradell 2017

Aquest taller ha rebut el suport també de l'Ajuntament de Taradell, de l'Associació de jubilats de Taradell i del Programa de Dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana.

Medi Ambient – Mancomunitat La Plana

Dinamització de gent gran - Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona