Finalitzat amb èxit el curs d’atenció sociosanitària en institucions

Dijous 06/04/2017

Setze alumnes del curs “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials” han acabar el període de pràctiques en centres residencials.

S'espera que més del 80% dels alumnes obtinguin el certificat de professionalitat en atenció sociosanitària a persones dependents que els permetrà treballar com a auxiliar de geriatria o categories similars en institucions socials.

Tancament curs Formació Sociosanitària 2017

Aquesta formació s'emmarca dins del programa “Accions pel foment de l'ocupació en el sector sociosanitari” impulsat pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i està subvencionat per la Diputació de Barcelona .

El programa va néixer amb un doble objectiu. D'una banda ajudar a les entitats del sector a conèixer les necessitats presents i futures de personal. I de l'altra banda, oferir formació professionalitzadora a persones que estaven en procés de recerca de feina per tal de millorar la seva ocupabilitat.

Desenvolupament Local – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona