Intercanvi de casals entre els municipis de Taradell i Premià de Mar

Dilluns 10/07/2017

Una cinquantena de persones grans del municipi de Taradell van participar d'un intercanvi de casals amb la població de Premià de Mar, al Maresme, el passat dijous 6 de juliol.

Aquest programa d'intercanvis té com a objectiu que les persones grans de diferents poblacions creïn vincles, intercanviïn experiències i donin a conèixer els seus municipis i les seves associacions de gent gran. El programa doncs, consta de dues sortides, i en cadascuna d'elles un poble fa d'amfitrió i l'altre de visitant. En aquesta ocasió primer s'ha portat a terme la visita a Premià i el proper setembre hi ha prevista la visita a Taradell. 

Un autobús va conduir als participants fins al casal Can Manent, on es va esmorzar, i a continuació es van visitar els carrers del municipi, engalanats en motiu de la festa major de la població. El matí va acabar amb la visita al Museu de l'Estampació, l'únic museu a l'Estat espanyol especialitzat en l'estampació tèxtil. Aquest museu, ubicat a l'edifici de l'antiga Fàbrica del Gas explica l'estampació, com a tècnica, a través del temps i, especialment, l'important paper d'aquesta activitat econòmica com a base de la industrialització de Catalunya.

Intercanvi casals Taradell-Premià_juliol 2017
Intercanvi casals Taradell-Premià_juliol 2017
Intercanvi casals Taradell-Premià_juliol 2017

Intercanvi casals Taradell-Premià_juliol 2017
Intercanvi casals Taradell-Premià_juliol 2017
Intercanvi casals Taradell-Premià_juliol 2017

Després, es va fer un dinar de germanor i una sobretaula amenitzada amb música i ball.

Al llarg de tota la jornada, la regidora de Serveis Socials de Taradell, Araceli Garcia, i la regidora de Gent gran de Premià de Mar, Imma Morales, van acompanyar al grup. Així com també diversos tècnics municipals. Els alcaldes de les dues poblacions, Lluís Verdaguer en el cas de Taradell, i Miquel Buch per part de Premià, van ser-hi presents també a l'hora de dinar.

Aquesta activitat està organitzada conjuntament per l'Associació de Jubilats de Taradell, l'Ajuntament de Taradell i el programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana.

Regidoria de serveis socials - Ajuntament de Taradell
Dinamització de gent gran - Àrea de serveis socials i ciutadania - Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona