Sessió de Networking per generar sinèrgies entre professionals i empresaris

Dilluns 23/10/2017

L'Ajuntament de Tona i el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana han organitzat una sessió de networking adreçada a empresaris, professionals freelance, emprenedors i autònoms que vulguin incrementar la seva xarxa de contactes d'una manera eficaç, dinàmica, divertida i eficient.

imatge_Sessió Networking 091117_Tona
La sessió estarà dinamitzada i dirigida per Marta Tramullas Sandoval, consultora amb més de 20 anys d'experiència, autora del mètode Desig-n box per la gestió creativa de projectes empresarials.

L'activitat tindrà lloc el proper dijous 9 de novembre de les 9:30 a 13:30h a la sala de plens de l'Ajuntament de Tona.

L'objectiu de la sessió és buscar la interacció en tres eixos: els participants, el grup i les oportunitats que puguin esdevenir a través d'una metodologia pràctica que permetrà estimular la creativitat i aprofitar el potencial d'un mateix i del seu entorn.

Aquesta acció es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona i s'emmarca dins del programa comarcal de formació empresarial “Formació per Empreses i Emprenedors a Osona 2017 que les diverses entitats de promoció econòmica de la comarca han coordinat amb el suport de Creacció.

Per fer la inscripció entreu a http://www.creaccio.cat/formacio/ i si voleu més informació podeu enviar un correu electrònic a sdl@mancoplana.cat.

Servei de Desenvolupament Local – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona