L'estand preventiu “A cegues no mola”, un punt d'atenció i consulta pels joves

Dijous 02/11/2017

L“A Cegues No Mola” és un programa de prevenció de drogues i promoció de la salut amb l'objectiu de fomentar un oci nocturn de qualitat amb els menors riscos possibles.

Una de les principals accions del programa és l'estand, un punt d'atenció i consulta sobre consums de drogues i assetjaments sexuals, amb intervenció directa en el moment de festa.

Consulta la següent infografia per coneix-ne els principals resultats o l'informe (document adjunt) per conèixer al detall les actuacions realitzades durant l'estiu de 2017 als municipis mancomunats.

infografia_Estand A CEGUES NO MOLA_Estiu 2017

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona