La gent gran de Malla visita Cantonigròs a través de la seva gent

Divendres 03/11/2017

Una trentena de persones grans dels municipis de Malla i Cantonigròs es van trobar per compartir una tarda plegats el passat dimecres dia 25 d'octubre.

A quarts de 4 de la tarda un autobús va portar a les persones participants de Malla fins al municipi del Cabrerès on els esperava un grup de gent gran del poble. Aquesta mateixa gent gran va fer de guia explicant les peculiaritat de l'entorn. També es va fer una àmplia explicació dels orígens dels festival internacional de Música, originari de Cantonigròs. Després d'una bona tertúlia es va fer el berenar de germanor.

Gent gran de Malla visita Cantonigròs
Gent gran de Malla visita Cantonigròs
Gent gran de Malla visita Cantonigròs

Les regidories de serveis socials d'ambdós municipis, Mª Teresa Muntal i Alba Molas, van acompanyar als participants al llarg de la tarda.

Aquesta activitat innovadora per ambdós municipis, es concreta com un intercanvi ja que ara la trobada ha tingut lloc a Cantonigròs (terme municipal de l'Esquirol) i de cara al 2018 Malla serà el municipi acollidor de la tornada de l'intercanvi dins la seva Festa Major.

L'activitat ha estat organitzada per la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Malla amb el suport del Programa de Dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana, conjuntament amb la regidoria de Servies Socials de l'Ajuntament de l'Esquirol i l'Espai Activa't del CCO.

Regidoria de Serveis Socials – Ajuntament de Malla

Dinamització de la gent gran – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona