Intercanvi de casals entre els municipis de Tona i Sant Pol de Mar

Dilluns 13/11/2017

El passat octubre un total de 150 participants entre gent gran, tècnics i polítics de Tona i Sant Pol de Mar van participar a l'intercanvi de casals entre aquests dos municipis.

La coordinació de l'activitat va anar a càrrec de la mateixa Associació de Jubilats de Tona, de l'Ajuntament i de la Mancomunitat La Plana. Aquesta jornada va donar continuïtat a la primera trobada de l'intercanvi que es va fer a la primavera al municipi del Maresme.

Tona,  com a poble amfitrió,  va rebre la gent gran amb un bon esmorzar i unes paraules de benvinguda. Després van fer-se les visites guiades al Camp de les Lloses  i una ruta amb carrilet pel municipi amb parada a l'Ermita de Lurdes. Així doncs, els participants, dividits per grups, van poder visitar de forma simultània aquests punts d'interès.

Intercanvi casals GG Tona- St Pol_octubre 2017
Intercanvi casals GG Tona- St Pol_oct17
Intercanvi casals GG Tona- St Pol_octubre 2017

Intercanvi casals GG Tona- St Pol_octubre 2017
Intercanvi casals GG Tona- St Pol_oct17
Intercanvi casals GG Tona- St Pol_oct17

Més tard, es va oferir un dinar a  la Canal, amb la presència de l'alcalde de Tona, Josep Salom i de la regidora de Serveis Socials Mar Cuxart. També de l'alcaldessa i el regidor de gent gran de Sant Pol de Mar.

Després dels parlaments i l'entrega de records entre les dues administracions i entitats, es va gaudir d'un espectacle d'animació a càrrec del grup d'Animació del Casal.

Aquest programa d'intercanvi de casals permet crear vincles, relacions i compartir experiències entre persones grans de municipis diferents de Catalunya,  al mateix temps promocionar els atractius turístics del territori.

En el cas de Tona, ja és el 5è intercanvi que es porta a terme, havent compartit trobades amb els municipis de Sallent, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d'Anoia, Sant Climent de Llobregat, i enguany amb Sant Pol de Mar.

Dinamització de gent gran - Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona