El casal El Puig de Santa Eulàlia de Riuprimer d'intercanvi a Prats de Lluçanès

Dimarts 14/11/2017

Una vintena de persones grans del municipi de Santa Eulàlia de Riuprimer van participar de l'intercanvi de casals entre aquest municipi i Prats de Lluçanès el passat mes d'octubre.

Aquests intercanvis tenen com a objectiu que les persones grans creïn vincles, intercanviïn experiències i donin a conèixer els seus  municipis. El programa consta de dues sortides i en cadascuna d'elles un poble fa d'amfitrió i l'altre de visitant.

La passada primavera, l'intercanvi es va produir a Santa Eulàlia de Riuprimer i en aquesta ocasió va tocar visitar el municipi del Lluçanès. Les persones grans de Santa Eulàlia van estar acompanyades al llarg de la jornada per l'alcalde del municipi, el Sr. Àngel Torres i per tècnics de l'Ajuntament.

Intercanvi Sta Eulàlia-Prats de Lluçanès 17
Intercanvi Sta Eulàlia-Prats de Lluçanès 17
Intercanvi Sta Eulàlia-Prats de Lluçanès 17

Un autobús va conduir als participants fins a l'Espai Social, on es va esmorzar, i després es  va fer una visita guiada pel centre del poble passant per la Capella de la Bona Sort, les Tres Fonts i el Safareig municipal. El grup també es va desplaçar fins al Santuari de Lurdes des d'on varen gaudir d'unes vistes panoràmiques del Lluçanès.

Després del dinar a Cal Quico, l'animació de sobretaula va anar a càrrec de la Coral Sant Jordi, del grup de teatre PEP i els Jubi's.

Intercanvi Sta Eulàlia-Prats de Lluçanès 17
Intercanvi Sta Eulàlia-Prats de Lluçanès 17
Intercanvi Sta Eulàlia-Prats de Lluçanès 17

Santa Eulàlia de Riuprimer és la sisena vegada que participa en aquest tipus d'intercanvis, havent acollit i visitat anteriorment els municipis de Sant Mateu de Bages, Guardiola de Berguedà, Pla del Penedès, Borredà i Sant Pere de Vilamajor.

L'activitat ha estat organitzada conjuntament pel Casal d'avis El Puig, l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer i la Mancomunitat La Plana, a través del programa de dinamització de gent gran.

Programa de gent gran - Àrea de Serveis Socials - Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona