Game Over i Amor?, els espots guanyadors del VI Concurs per a la no-violència masclista

Dimarts 19/12/2017

El passat dimarts 12 de desembre, es va fer l'entrega de premis del sisè concurs d'espots per a la no-violència masclista. L'Espai ETC de Vic va acollir l'acte com a prèvia de la projecció del film Ama-San. Caçadores del mar de Cláudia Varejão, dins de la 25a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.

L'entrega de premis va ser conduïda per Laura Duran Bofarull que va referir-se a que encara hi ha molta desigualtat i violència masclista en tots els àmbits de la vida, tot i els avenços de les dones en el terreny social. L'acte també va comptar amb la presència d'alguns membres del jurat, així com de diversos càrrecs polítics de les administracions organitzadores com el vicepresident de la Mancomunitat La Plana i també regidor de Tona, la regidora de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Torelló i l'alcalde i regidor de Promoció Social de l'Ajuntament de Manlleu,  que van fer el lliurement dels premis als guanyadors.

Espots guanyadors

Els espots premiats van ser, en segon lloc i dotat amb 300 euros,  Amor? de Genís Casassas i Marçal Cedó del Puntal Jove de Taradell. I el primer premi va ser per Game Over de Gerard Presseguer i Maria Oriol i dotat 500 euros.

Lliurament premis Concurs espots per la no violència_2018
Lliurament premis Concurs espots per la no violència_2018

Durant l'acte es va valorar l'esforç dels i les participants, tenint en compte la situació actual de la societat que n'ha afectat la participació. En aquesta edició els cinc espots presentats van entrar a concurs.

El jurat va destacar i agrair la participació d‘entitats i recursos de la comarca com l'Escola de Formació d'Adults de Manlleu, dels i les joves del projecte 9 a Vic i del punt jove El Puntal de Taradell. Pel que fa als continguts dels espots, el jurat va fer evident que a aquesta edició, els espots han posat l'accent a la violència psicològica i la inclusió de les filles i els fills en la violència masclista dins l'àmbit de la parella. Es va destacar també la importància i necessitat que es continuï fent referència a la implicació de la ciutadania per erradicar la violència masclista.

El concurs forma part de la campanya del Dia Internacional per a l'Eliminació de la violència vers les dones d'Osona que es programa durant el mes de novembre. L'organització del concurs és a càrrec de l'oficina VicDones-SIAD Osona, del SIAD Manlleu, la regidoria de Polítiques d'igualtat de l'Ajuntament de Torelló i la Mancomunitat La Plana, amb la finalitat de sensibilitzar la població sobre les violències masclistes i difondre els valors per a una societat igualitària, justa i lliure de violències.

Programa d'Igualtat - Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona