Satisfacció en la cloenda del curs d'ajudant de cuina per a col·lectivitats

Dimecres 27/12/2017

El Curs d'ajudant de cuina per a col·lectivitats, per demandants d'ocupació, impulsat pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana, i subvencionat per la Diputació de Barcelona, s'ha tancat satisfactòriament.

El tancament del programa el va fer l'Anna Magem Portet, Presidenta de la Mancomunitat la Plana i Alcaldessa de Balenyà, fent entrega dels diplomes als participants a les mateixes instal·lacions de l'Escola d'Hosteleria on els alumnes van preparar un càtering per a l'ocasió.

Cloenda del Curs cuina col·lectivitats_2017
Cloenda del Curs cuina col·lectivitats_2017
Cloenda del Curs cuina col·lectivitats_2017

Cloenda del Curs cuina col·lectivitats_2017
Els 15 alumnes del programa han tingut l'oportunitat de formar-se gratuïtament com a auxiliars de cuina per col·lectivitats a llarg de tres mesos. Durant la formació, un 33% d'aquests alumnes ja ha trobat feina; i la resta es mostren molt animats i més preparats per continuar el procés de cerca o bé a continuar formant-se.

En total han rebut 200 hores de formació teòrica i pràctica, a les instal·lacions de l'Escola d'Hosteleria d'Osona, que els capacita per treballar d'ajudants en cuines de centres residencials o centres de dia, escoles, centres hospitalaris, serveis de càtering, entre d'altres. També han rebut formació sobre dietètica i nutrició en col·lectius amb risc, així com sessions d'identificació de competències transversals clau i tècniques de recerca de feina.

Cloenda del Curs cuina col·lectivitats_2017
Com ja és habitual aquest any també s'han organitzat visites a empreses. D'una banda a la cuina del centre residencial de Riudeperes, gestionat per l'Associació Sant Tomàs, on van veure en funcionament una cuina gran que ofereix uns 800 menús diaris tant pels residents, com pels serveis de càtering per altres residències i escoles de la comarca. D'altra banda, al centre residencial Can Codina de Tona van poder veure la dinàmica d'una cuina de caire més familiar i amb un volum més petit.

Aquest curs és fruit del treball amb entitats i empreses del sector sociosanitari del territori amb l'objectiu de conèixer les necessitats presents i futures d'aquestes en relació al personal, i vol oferir formació professionalitzadora a persones que estan en procés de recerca de feina per tal de millorar la seva ocupabilitat.

Desenvolupament Local - Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona