L’hora de salut al Casal de Viladrau

Dijous 28/12/2017

El dimecres 20 de desembre el Casal Flor del Montseny Viladrau va acollir una nova sessió del cicle de xerrades de salut.

En aquesta ocasió la xerrada va anar a càrrec del Dr. Jordi Espinàs, metge de família del consultori de Viladrau, i de la Dra. Mar Carmona que van centrar la xerrada en el “Dolor i l'Artrosi”.

Hora de salut al casal_Viladrau_des17
Hora de salut al casal_Viladrau_des17

Els assistents van poder resoldre els dubtes entorn les causes de l'artrosi i conèixer les diverses ajudes tècniques que ens faciliten el dia a dia quan es pateix dolor. Finalment els assistents van endur-se un bon grapat de consells i recomanacions per alleujar el dolor.

Al llarg de la xerrada, es va fer èmfasi en la importància d'anar acceptant les limitacions a mida que van arribant, en paral·lel a mantenir un estil de vida saludable, controlar la dieta i fer exercici físic.                          

Regidoria de serveis socials - Ajuntament de Viladrau

Dinamització de gent gran - Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona