Càpsules esportives amb joves a Santa Eulàlia de Riuprimer i Taradell

Divendres 29/12/2017

Càpsules Esportives és un projecte transversal entre els programes de Convivència i Igualtat i el de Joventut de la Mancomunitat La Plana que s'ha portat a terme a Santa Eulàlia de Riuprimer, amb el nom de Sport Rules, i a Taradell, amb el nom d'AfterINS.

Aquest ha estat una prova pilot desenvolupada, setmanalment, de novembre a desembre i consisteix en trobades de joves per practicar algun esport, dinamitzades per un educador en el camp dels esports. Aquestes tenen l'objectiu de potenciar espais de relació entre les persones joves del municipi mitjançant l'esport i reforçant alhora valors de convivència i respecte al medi i a la diversitat.

En el cas de Santa Eulàlia de Riuprimer, les trobades s'han fet els dijous de les 17 a les 18:30  hores i hi han participat joves d'entre 10 i 14 anys. Aquests han experimentat amb el bàsquet, les bitlles catalanes, el futbol, el tennis taula i han fet una cursa d'orientació i una gimcana.

1a sessió sportrules_Santa Eulàlia de Riuprimer 2017
Afterins_bàsquet_Taradell 2017

Bitlles catalanes_sportrules_Santa Eulàlia de Riuprimer_2017
Afterins_bàsquet_Taradell 2017_grup
Afterins_bàsquet_Taradell 2017

A Taradell hi han participat joves d'entre 11 i 15 anys que s'han trobat els divendres de les 16 a les 17:30 hores. Els esports practicats han sigut el futbol, el pàdel, el bàsquet, el tennis taula, el vòlei i també han fet una cursa d'orientació.

Totes les persones implicades en l'organització, després de fer-ne la valoració, han considerat molt positiva l'experiència ja que s'han assolit els principals objectius. Ara s'està valorant donar-li continuïtat en una segona fase i adaptar el projecte a les noves necessitats sorgides.

Joventut – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona