80 participants del Programa 'Ocupació a la Indústria Local' a Osona troben feina

Dijous 18/01/2018

Les dues edicions del programa Ocupació per a la Indústria Local a Osona, s'han executat conjuntament amb el Serveis Locals d'Ocupació de la comarca, entre ells el de la Mancomunitat la Plana, i han obtingut uns molt bon resultats.

Hi han participat 243 persones i 109 empreses de tota la comarca, assolint una taxa d'inserció laboral del 67%.

imatge_dades Ocupacio per Indústria Local
Aquest resultats el podem atribuir d'una banda als beneficis de treballar amb clau supramunicipal, doncs aquest sistema ens permet fer el programa més extens i proper a tot el territori i d'altre banda al treball conjunt amb les empreses que ens ha permès definir les prioritats de contractació, per desprès apropar el nivell competencial de les persones aturades a aquesta demanda.

En les dues últimes edicions del programa “Ocupació a la Indústria Local” impulsat per la Diputació de Barcelona i que té com a objectiu promoure l'ocupació de qualitat a la indústria local de les comarques barcelonines, hi han participat més de 1.200 empreses i prop de 2.500 persones. aquest programa

Amb aquest projecte és vol promoure la contractació de persones en situació d'atur que presenten especials dificultats d'inserció, a partir d'itineraris personalitzats de millora de l'ocupabilitat coherents amb les necessitats del teixit empresarial local.

Fins 2017, s'han desenvolupat 13 projectes a la demarcació de Barcelona, que han tingut impacte en el 81% del territori i en el 80% de la població. La intervenció pública local s'ha concentrat en 6 sectors: metall, tèxtil, químic, vitivinícola, alimentació i begudes, i logística.

Nova convocatòria

Davant aquests resultats, la Diputació de Barcelona vol continuar promovent la competitivitat de la indústria local per al període 2018-2020.

Aquesta nova convocatòria és una oportunitat per seguir apostant per aquest sector afrontant nous reptes: la transformació necessària de les empreses cap a la indústria 4.0 i el desenvolupament de la nova indústria; la necessitat de desvetllar vocacions industrials entre les noves generacions; l'equilibri de la representació femenina a la indústria i l'augment de la qualitat de l'ocupació.

Servei de Desenvolupament Local – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona