'Eines per viure en positiu: el viatge de ser dona' tallers per a dones a Sant Miquel de Balenyà, Seva i Taradell

Dimarts 23/01/2018

Els Ajuntaments de Seva i Taradell i l'EMD de Sant Miquel de Balenyà, amb el suport de la Mancomunitat La Plana, organitzen de nou el taller adreçat a dones anomenant “EINES PER VIURE EN POSITIU: EL VIATGE DE SER DONA”.

Aquests tres tallers aniran a càrrec de Piti Capella, que durant 8 sessions es desenvoluparan a Taradell els dimecres d'1/4 de 3 a ¾ de 5 al Centre Cultural Costa i Font, a partir del 28 de febrer; a Sant Miquel de Balenyà els dijous d'1/4 de 3 a ¾ de 5 al teatre i a Seva també els dijous de 5 a 2/4 de 7 de la tarda a la sala polivalent tos dos a partir de l'1 de març.

Es tracta d'un taller per a dones decidides i per a les que no saben que ho són, on a través de diverses metodologies es farà un viatge per a conèixer-se millor a una mateixa. Es trobaran eines personals per afrontar els canvis de la vida i per a comprendre com els models interioritzats condicionen aquests canvis. Serà un viatge que permetrà ser la dona que es vol ser, per aprendre, per acceptar, per a ser més lliure i més feliç.

Els tallers són gratuïts, i per a realitzar la inscripció o per informar-se'n més, cal trucar a la Mancomunitat La Plana al telèfon de l'Àrea Social (93 812 54 45) de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia i també de dilluns a dijous de 3 a 5 de la tarda. El termini per a fer la inscripció és el 21 de febrer. Les places són limitades i tenen prioritat les persones residents als municipis.

Programa d'Igualtat – Mancomunitat La Plana             

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:
Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Mancomunitat La Plana no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de Mancomunitat La Plana
Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona