Convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer 2020

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 00:00

A partir d’avui i fins el 3 de juliol es poden sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer i els ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans (majors de 65 anys).

Les subvencions per al pagament del lloguer es poden sol·licitar telemàticament.

La principal novetat d’enguany és que la quantitat de la subvenció serà variable entre un 20% i un 40% de l’import de lloguer en funció de l’esforç econòmic que representi per a cada unitat de convivència.

Els ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans són una novetat d’aquest any i estan destinats a titulars d’un contracte de lloguer que durant el 2020 tinguin 65 anys o més. Aquestes ajudes varien en funció del ingressos de la unitat de convivència i el preu del lloguer. Trobareu aquí tota la informació.

La sol·licitud d’aquesta ajuda és presencial; cal registrar-la a les oficines de la Mancomunitat la Plana en horari d’atenció al públic i també als Ajuntaments dels municipis de la Mancomunitat.

Per a dubtes sobre el procés de tramitació de les ajudes, documentació o altres consultes podeu trucar-nos al 93 812 54 45.

Habitatge

Darrera actualització: 03.06.2020 | 14:21