Sessió 1: Té sentit la meva idea? Estudi de mercat i proposta de valor (virtual)

Dijous, 11 de març de 2021 de 10.00 h a 14.00 h

Formació per empreses i emprenedors 2021

Farem una anàlisi de la teva idea de negoci i del seu encaix en el mercat; Veurem l'aliniació de la teva proposta de valor en relació amb les necessitats que té el mercat; analitzarem la competència; farem una anàlisi d’OUTPUTS: DAFO de la teva idea en base a l’estudi de mercat, definició de la proposta de valor i segment de client, CANVAS.

Continguts:
1.1. Ens coneixem prou?
Ús de l'eina Capacitats-recursos-mercat. Quina experiencia tenim com a emprenedor, com a “actor “del nostre mercat? D´on podem treure dades del nostre mercat? Treball pràctic amb el seu cas.
1.2. Anàlisi DAFO.
Què necessitem saber per construir una matriu DAFO? Coneixem les nostres amenaces? als competidors? Què fem millor que la resta? Què creiem que no fem prou bé? Treball pràctic amb el seu cas particular.
1.3.Diagnòstic CAME.
Treballem el pla estratègic a través de l'anàlisi CAME.
1.4. Anàlisi de la idea i del seu encaix en el mercat, anàlisi de l'alineació de la proposta de valor en relació amb les necessitats del mercat. Taller de creació de la proposta de valor. Concepte mapa de posicionament.
1.5. Quin ha de ser el model de negoci que ens permeti atendre millor les necessitats del nostre client? Treballarem i experimentarem amb diferents models de negoci i avaluarem quin és el que s'adequa més a les nostres capacitats , recursos i mercat. Aplicació de la metodologia canvas. Taller de creació de model de negoci.

Durada: 4 hores en una sessió (amb descansos)

Ponent: Meritxell Carbonell
Economista amb master en gestió empresarial i en direcció de comunicació. Més de 10 anys assessorant empreses i en aquest últims 4 ajudant a emprenedors a portar a terme el seu projecte empresarial.

Sessió online, organitzada per Creacció

Inscripcionsclicant a aquí

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Carrer de la Llotja s/n Recinte Firal el Sucre - Vic (Barcelona) - Catalunya

Darrera actualització: 01.03.2021 | 12:27