L’Àrea de Joventut de la Mancomunitat posa en marxa el Servei de “VIATGETECA”

Dilluns, 22 de febrer de 2010 a les 00:00
L’Àrea de joventut de la Mancomunitat La Plana ha engegat aquest desembre un nou servei a disposició de tots els joves dels municipis mancomunats (Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau) la Viatgeteca Jove.
Aquest servei de Viatgeteca permet al jove interessat disposar de material d’informació turística sobre la destinació escollida que el pugui ajudar a organitzar i preparar millor el seu viatge.
El material de què disposa la Viatgeteca: fulletons, revistes, guies i mapes de diversos països així com informació digitalitzada en cd’s i dvd’s es podrà sol·licitar a través dels Serveis d’Informació Juvenil (Punt Jove) dels dotze municipis o bé acudint directament a l’oficina de la Viatgeteca que està ubicada a la seu de la Mancomunitat La Plana, al municipi de Malla, on el jove a més podrà disposar d’un ordinador per fer consultes via internet.
L’àrea de joventut preveu que en un futur proper podrà ampliar encara més els recursos a fi de disposar d’un material ampli i bast sobre allotjaments, transports i altres informacions de molts països diferents.
Tots els joves que estiguin interessats a fer ús d’aquest servi poden acudir al Punt Jove del seu municipi o fer la consulta a través del correu electrònic: joventutmlp@mancoplana.cat o el telèfon 93 812 41 67-ext.4.

Àrea de joventut
Mancomunitat La Plana
Darrera actualització: 22.07.2019 | 08:41