Benvinguda

Benvinguts al nou web de la Mancomunitat La Plana.

Amb aquesta web pretenem apropar la nostra entitat a tots els vilatans dels 12 municipis que la conformem.

La Mancomunitat La Plana va néixer amb l'esperit de donar servei als municipis en aquelles àrees on les sinèrgies que suposa sumar esforços donen com a resultat un millor servei per a tot el conjunt.

Som coneguts sobretot pel servei de recollida i tractament de residus, servei que porta a terme l'àrea de Medi Ambient i que al llarg dels anys ha aconseguit uns resultats excel·lents, posant-nos al capdavant de tot el país en percentatge de recuperació.

Però la Mancomunitat La Plana és molt més. L'àrea de Serveis Socials i Ciutadania compta amb un gran equip de professionals que fa costat als Ajuntaments i als seus ciutadans. El Servei Funerari gestiona els tanatoris de Tona i Taradell i els cementiris de tots els municipis associats. I les dues àrees de creació més recent que són la de Joventut i la de Desenvolupament Local, creades també amb la mateixa filosofia que les anteriors: servir als municipis amb professionalitat.

Aquesta pàgina vo ser una eina d'informació, comunicació, tramitació i gestió de doble canal. S'ha procurat que contingui molta informació dels nostres serveis, però de ben segur que amb les vostres aportacions i consells podrem completar-la i fer-la millor dia a dia.

Volem agrair a la gent de la Diputació de Barcelona i a la de l'empresa Aladetres la seva col·laboració i els coneixements aportats per tirar endavant aquest projecte.


Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona