Per Nadal i Cap d'any no hi haurà recollida selectiva porta a porta

Divendres 21/12/2018

Durant aquestes festes de Nadal NO hi haurà servei de recollida selectiva porta a porta els següents dies:

  • les nits del 24 i 31 de desembre, als municipis on la recollida és nocturna: Aiguafreda, Balenyà, Figaró-Montmany, Folgueroles, Sant Martí de Centelles, Taradell (centre i La Roca), Tona i Viladrau.
  • els dies 25 de desembre i 1 de gener, als municipis on la recollida és diurna: Collsuspina, EMD Sant Miquel de Balenyà, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i Taradell (Goitallops, Madriguera, Montrodon i P.I. Vivet).

Més informació sobre la recollida selectiva de deixalles municipals

 

 

 

 

 

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris

Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:

Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en els sistemes de tractament de Mancomunitat La Plana, amb CIF P-0800024-B i domicili a Sector El Quadro 08522 MALLA amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud i gestions inherents a la mateixa. Mancomunitat La Plana no cedirà ni comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació/oposició al tractament, portabilitat i supressió, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de dpd@mancoplana.cat . Pot revocar el consentiment en qualsevol moment. Pot també presentar reclamació davant l'autoritat de control (ACPD).

Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona