SERVEI D’OCUPACIÓ

1- SERVEI D'INTERMEDIACIÓ – BORSA DE TREBALL

La Borsa de Treball és un servei gratuït d'intermediació laboral entre les persones que busquen feina i les empreses que ofereixen llocs de treball.

El demandat que busca feina entra a formar part de la xarxa XALOC de SLO i pot consultar i apuntar-se a totes les ofertes de feina de la província de BCN que s'hi publiquen.

2- SERVEI D'INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL

Aquest servei té com a objectiu acompanyar a totes aquelles persones que busquen feina o que cerquen una millora laboral, oferint suport especialitzat i atenció individualitzada d'un orientador laboral que els ajudarà a millorar la seva ocupabilitat i les possibilitat de trobar un lloc de treball.

3- CLUBS DE FEINA

El Club de feina és un espai dedicat a la recerca activa de feina que està dinamitzat per un professional del Servei de Desenvolupament Local, on s'ofereix accés gratuït a equipaments informàtics, consulta d'ofertes laborals, documentació específica i informació relacionada amb el mercat de treball per fer més activa la recerca de treball.

4- TALLERS PER LA RECERCA DE FEINA

Oferta de tallers de curta durada per aprofundir en aspectes concrets que t'ajudaran en el procés de recerca activa de feina: les eines bàsiques per la recerca de feina, com fer un bon currículum, com afrontar una entrevista, els processos de selecció.

5- PROGRAMES DE FORMACIÓ PER A LA MILLORA DE L'OCUPABILITAT I LA INSERCIÓ

Disseny d'accions formatives adreçades a la població jove i adulta, amb l'objectiu de qualificar i perfeccionar les competències professionals i bàsiques de les persones, afavorint al seu desenvolupament integral.

- REINVENTA'T+40 : Col·lectiu de majors de 40 anys

- ENFORMA'T: Col·lectiu de joves entre 18 i 25 anys

- TU POTS FER-HO : Col·lectiu persones amb alta qualificació (comarcal)

 


Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona