Porta allò que et sobra... Dia Mundial del Medi Ambient

Dimecres 01/06/2016

El dia 5 de juny es celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i, aquest any, la Mancomunitat La Plana ha preparat una acció per promocionar el servei de deixalleria entre la població dels municipis mancomunats (Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i EMD Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau).

ANUNCI Deixalleries_Porta allò que et sobra
S'ha fet un anunci del servei de deixalleries, amb l'eslògan “Porta allò que et sobra ”, que es publicarà divendres a la premsa comarcal i uns fulletó que es repartiran per les llars.

Així doncs, durant la setmana del 6 al 12 de juny , tots els usuaris que vagin a les deixalleries fixes rebran un petit obsequi .

Es pot anar a la deixalleria d'Aiguafreda, de Malla o de Taradell i cal portar el fulletó que es repartirà als cubells de la matèria orgànica, en els municipis que fan la recollida porta a porta, o bé a les bústies, en aquells que no la fan.

A més, es podrà anar a la deixalleria mòbil durant tot el mes de juny i recollir també l'obsequi . La deixalleria mòbil farà estades a Folgueroles (el dia 7) , Balenyà (el dia 20) i a Santa Eulàlia de Riuprimer (el dia 28) .

Si algú està interessat en disposar de més informació, pot posar-se en contacte amb els serveis de medi Ambient de la Mancomunitat La Plana al 93 812 41 67 ext. 5 o bé a mediambient@mancoplana.cat .

Àrea de Medi Ambient - Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris

Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:

Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en els sistemes de tractament de Mancomunitat La Plana, amb CIF P-0800024-B i domicili a Sector El Quadro 08522 MALLA amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud i gestions inherents a la mateixa. Mancomunitat La Plana no cedirà ni comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació/oposició al tractament, portabilitat i supressió, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de dpd@mancoplana.cat . Pot revocar el consentiment en qualsevol moment. Pot també presentar reclamació davant l'autoritat de control (ACPD).

Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona