“Fixa’t en què llences” una cara nova als contenidors de vidre

Dimarts 27/12/2016

La Mancomunitat posa en marxa una nova campanya per millorar la recollida selectiva dels envasos de vidre i la seva qualitat

Aquesta campanya consisteix principalment en una intervenció als contenidors en forma d'iglú que s'utilitzen per fer la recollida selectiva del vidre. Aquesta es concreta amb una retolació dels contenidors que vol captar l'atenció dels ciutadans .

Campanya Fixa't amb què llences_Retolació iglú recollida vidre_2016
Campanya Fixa't amb què llences_Retolació iglú recollida vidre_2016
Campanya Fixa't amb què llences_Retolació iglú recollida vidre_2016

Els contenidors s'han personalitzat amb cares i els ulls miren cap al forat on es dipositen els envasos de vidre acompanyat del lema “Fixa't en què llences” . D'aquesta manera es vol que el ciutadà quan vagi a llençar el vidre sigui conscient de què llença i de que no si pot tirar tot.

Així mateix, també s'ha pintat i fet la retolació del camió que buida i recull el vidre amb el mateix lema de la campanya per tal de fer-ho més visible.

Campanya Fixa't amb què llences_Retolació camió recollida vidre_2016
Campanya Fixa't amb què llences_Retolació camió recollida vidre_2016

Quan s'hagi acabat la campanya, que compta amb el suport d'Ecovidrio , s'hauran retolat un total de 75 contenidors de vidre distribuïts pels pobles on la Mancomunitat La Plana gestiona la recollida de residus municipals.

Fa molts anys que es recull selectivament el vidre a Catalunya. Actualment de mitjana es recullen 80 grs/hab/dia. Cal destacar que als municipis mancomunats es recull més del doble de la mitjana catalana . Tot i això, s'ha volgut fer aquesta campanya per millorar tant la quantitat com la qualitat del que es recull. Es vol evitar que dins dels contenidors de vidre hi vagin a parar objectes que no són envasos, com les bombetes, els miralls o els vidres de les finestres.

Àrea de Medi Ambient – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris

Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:

Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en els sistemes de tractament de Mancomunitat La Plana, amb CIF P-0800024-B i domicili a Sector El Quadro 08522 MALLA amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud i gestions inherents a la mateixa. Mancomunitat La Plana no cedirà ni comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació/oposició al tractament, portabilitat i supressió, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de dpd@mancoplana.cat . Pot revocar el consentiment en qualsevol moment. Pot també presentar reclamació davant l'autoritat de control (ACPD).

Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona