Campanya ’NO Punxis en Panxo amb un Punxó’

Dimecres 18/01/2017

La Mancomunitat La Plana inicia una campanya per gestionar correctament els elements punxants utilitzats en la vida quotidiana

material gràfic_Campanya elements punxants 'No punxis en Panxo amb un Punxó'
Darrerament, el personal del servei de recollida i de la planta de triatge de materials reciclables s'han punxat amb materials punyents que contenien les bosses de residus. Aquest fet els posa en risc d'infeccions i contagis.

Amb el lema ‘Diposita les agulles o altres materials punxants dins una protecció a la teva bossa de rebuig. Evitaràs fer Mal' es vol evitar que les agulles i cúters es dipositin sense cap protecció dins les bosses de rebuig.

Fer facilitar-ho es farà entrega als ciutadans que generen residus punyents d'un pot per poder-hi posar tots aquests elements. Un cop ple, el pot s'ha de tancar per evitar accidents amb el personal que manipula els residus i dipositar-lo dins de la bossa del rebuig.

Per tant, totes les persones que habitualment utilitzen elements punxants cal que s'adressin al seu ajuntament on se'ls lliurarà un pot i el material gràfic de la campanya. També es lliuraran pots a la Mancomunitat La Plana (a les seves oficines) i, si s'escau, als centres d'atenció primària i farmàcies.

Si algú està interessat a disposar de més informació, es pot posar en contacte amb la Mancomunitat La Plana al 93 812 41 67 ext. 5 o bé a través del correu electrònic de l'Àrea de Medi Ambient (mediambient@mancoplana.cat ).

Àrea de Medi Ambient - Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris

Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:

Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en els sistemes de tractament de Mancomunitat La Plana, amb CIF P-0800024-B i domicili a Sector El Quadro 08522 MALLA amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud i gestions inherents a la mateixa. Mancomunitat La Plana no cedirà ni comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació/oposició al tractament, portabilitat i supressió, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de dpd@mancoplana.cat . Pot revocar el consentiment en qualsevol moment. Pot també presentar reclamació davant l'autoritat de control (ACPD).

Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona