2n Concurs de microrelats 'Dones amb veu i lletra'

Divendres 22/02/2019

cartell_Concurs de microrelats 'Dones amb veu i lletra' 2019
Aquest concurs és organitzat per l'oficina del VicDones-SIAD Osona (Ajuntament de Vic i Consell Comarcal d'Osona) amb la col·laboració del SIAD Manlleu (Ajuntament de Manlleu), l'àrea de Polítiques d'Igualtat (Ajuntament de Torelló) i la Mancomunitat La Plana.

L'acció s'emmarca en la campanya d'activitats programades pel 8 de març, Dia Internacional de les Dones, data significativa històricament per la demostració de la força i organització de les dones i la lluita per la igualtat de drets i l'erradicació de les violències masclistes.

L'objectiu del concurs és sensibilitzar a la població sobre les violències masclistes i conscienciar-la per erradicar-les així com crear una eina de visualització de les lluites personals i col·lectives, a través de la creació literària.

Per això la temàtica dels microrelats ha de ser relacionada amb els drets de les dones i la lluita per erradicar les desigualtats socials i econòmiques i les violències masclistes. El contingut de les obres pot estar enfocat des d'un punt de vista ampli i pot incloure relats tant de lluites personals com col·lectives.

Hi poden participar persones majors de 16 anys i el termini de presentació de les obres serà fins l'1 d'abril de 2019.

Per més informació és poden consultar les bases (document adjunt).

Programa d'Igualtat

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris

Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:

Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en els sistemes de tractament de Mancomunitat La Plana, amb CIF P-0800024-B i domicili a Sector El Quadro 08522 MALLA amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud i gestions inherents a la mateixa. Mancomunitat La Plana no cedirà ni comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació/oposició al tractament, portabilitat i supressió, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de dpd@mancoplana.cat . Pot revocar el consentiment en qualsevol moment. Pot també presentar reclamació davant l'autoritat de control (ACPD).

Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona