L’Estiu jove, activitats amb mirada inclusiva per a joves d’entre 13 i 29 anys

Dimecres 10/07/2019

ESTIU JOVE 2019_banner
El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb els Ajuntaments de Balenyà, El Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l'EMD Sant Miquel de Balenyà, han impulsat una any més l'ESTIU JOVE.

Aquest està conformat per un seguit d'activitats lúdiques, esportives i formatives adreçades a joves de 13 a 29 anys que es desenvolupem els mesos de juliol, agost i setembre, i ofereix any rere any una programació variada i atractiva que s'ha consolidat plenament en el calendari estiuenc dels municipis participants.

Aquestes activitats s'han programat amb l'objectiu de treballar el temps de lleure de nois i noies des d'una perspectiva socioeducativa, fomentant la seva participació, mobilitat i la interacció. Al mateix temps les accions tenen amb una mirada inclusiva pel que fa a gènere i diversitat, ja que enguany l'equip de joventut de la Mancomunitat ha rebut un assessorament específic per part de la Generalitat.

Pel que fa a l'oferta formativa de l'Estiu Jove 2019 s'ha tornat a programar el curs de premonitors que es farà a Taradell i com a novetat aquest any s'hi faran dues sessions específiques de coeducació.

I pel que fa l'oferta lúdica s'han organitzat diversos tallers i activitats per a tots els municipis mancomunats com: un torneig d'Scooter als skateparcs de Balenyà, Seva i Tona, monogràfics d'iniciació a la boxa, tastets d'acrosport, sessions d'inicaició al body painting, “humor amarillo” i tallers de batuts i smoothies.

Així com projectes de voluntariat juvenil: Fem-ho jove! a Santa Eulàlia de Riuprimer, el Camp de Treball: Taradelleja! i un voluntariat digital amb gent gran a Taradell i el Projecte Joves en acció a Tona.

També s'ha programat l'esperada Sortida a Waterworld de Lloret de Mar amb un cost de només 10€ ja que aquesta activitat es subvenciona en un 50%.

A més, els municipis han fet altres tipus de programacions com són un curs d'impressions 3D a Santa Eulàlia; La XVI Setmana de Joventut a Seva; Activitats aquàtiques i ciclisme indoor a Taradell; Festes de l'esport i de la benvinguda a l'estiu, un taller d'estampació, una gimcana nocturna i un Escape Room a Tona; Etc.

Podeu consultar tota la programació i les dates d'inscripcions a l'agenda d'activitats del web i als docuemnts adjunts.

Programa de Joventut

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris

Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:

Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en els sistemes de tractament de Mancomunitat La Plana, amb CIF P-0800024-B i domicili a Sector El Quadro 08522 MALLA amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud i gestions inherents a la mateixa. Mancomunitat La Plana no cedirà ni comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació/oposició al tractament, portabilitat i supressió, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de dpd@mancoplana.cat . Pot revocar el consentiment en qualsevol moment. Pot també presentar reclamació davant l'autoritat de control (ACPD).

Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona