El Centre obert El Puntal de Taradell celebra els 10 anys

Divendres 05/07/2019

El Centre Obert de Taradell va celebrar el passat divendres 28 de Juny el seu 10è aniversari amb un dinar en el qual van assistir unes 50 persones, entre elles, joves infants i famílies que al llarg d'aquests 10 anys han estat vinculades al Puntal. Durant la celebració es va poder gaudir de retrobaments i moments de complicitat on es van recordar vivències i activitats de tota mena.

En aquesta jornada també es van poder fer xapes personalitzades en les que cadascú podia dissenyar el seu propi model com a record de la celebració del 10é aniversari. D'altra banda les persones assistents també podien escriure missatges en una pancarta per expressar el què volguessin en relació al Centre obert El Puntal. Finalment, un cop acabat l'àpat, es van bufar unes espelmes de forma conjunta.

Dinar de celebració dels 10 anys del Centre Obert El Puntal_Taradell 2019
Dinar de celebració dels 10 anys del Centre Obert El Puntal_Taradell 2019
Dinar de celebració dels 10 anys del Centre Obert El Puntal_Taradell 2019

El Centre Obert el Puntal és un recurs municipal de l'Ajuntament de Taradell i gestionat per la Mancomunitat La Plana, que va iniciar la seva activitat el febrer del 2009 inicialment en un espai de l'Institut de Taradell fins que es va situar a l'espai del Puntal.

Es tracta d'un servei de suport i acompanyament a infants, joves i a les seves famílies on es porta a terme una tasca socioeducativa en el temps lliure.

De cara al mes de novembre, coincidint amb la festa anual que es celebra a Taradell entorn al Dia Internacional dels Drets dels Infants, s'inclourà en la programació de la festa una menció especial a aquests 10 anys de trajectòria del servei per destacar-ne la relació amb el poble.

Centre Obert El Puntal - Àrea de Serveis socials i ciutadania

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

Notificació via correu electrònic dels nous comentaris

Mancomunitat La Plana es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg

Avís sobre la protecció de dades personals:

Mancomunitat La Plana incorporarà les dades facilitades per l'usuari en els sistemes de tractament de Mancomunitat La Plana, amb CIF P-0800024-B i domicili a Sector El Quadro 08522 MALLA amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud i gestions inherents a la mateixa. Mancomunitat La Plana no cedirà ni comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació/oposició al tractament, portabilitat i supressió, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de dpd@mancoplana.cat . Pot revocar el consentiment en qualsevol moment. Pot també presentar reclamació davant l'autoritat de control (ACPD).

Mancomunitat La Plana • Sector El Quadro • 08519 MALLA  • T. 93 812 41 67  •  NIF: P-0800024-B
facebooktwitteryoutubegoogle plus
Diputaci� de Barcelona