Sessió 2: Pla de màrqueting per persones emprenedores (online)

Divendres, 8 d'octubre de 2021 de 10.00 h a 14.00 h

Formació per empreses i emprenedors 2021

L'objectiu de la formació és ajudar en el desenvolupament del vostre projecte. El marketing és una àrea bàsica i molt necessària en tot projecte emprenedor. Formació pràctica en la que es sortirà amb un petit pla de màrqueting adaptat a cada projecte. Sobretot es treballaran aspectes: Com posar preu als meus productes i/o serveis? Quins canals són els més adients pel meu perfil de clients? Quina és la base de la meva estratègia de comunicació?

Continguts:

Recollim la nostra proposta de valor i el nostre model de negoci. i treballerem els següents punts:
1. Quins són els elements claus d'un pla de màrqueting? el client /els competidors /el producte o servei /com fem arribar el nostre producte o servei als clients / la marca
2. Què ens cal per què ens comprin? Hem de ser visibles: si no ens veuen, no saben que existim/ De quines maneres podem ser visibles?
3. Desenvoluparem l'estratègia comercial i de comunicació per aconseguir aquesta visibilitat. Ens han de considerar: un cop ens veuen, el client ha de identificar si el que li oferim és el que vol. Per això ens cal entrar en l'estratègia de posicionament.
4. Hem de tenir clar perquè volem que ens busquin. La proposta de valor ens ajudarà a definir la nostra personalitat de marca.
5. Ens han de comparar: si el client sap que podem ser un proveïdor, buscarà alternatives. Si les busquen, qui seran? Quins són els nostres competidors? Els identificarem i dibuixarem un mapa de posicionament.
6. El preu és un element clau. Quins preus tenim respecte la competència? Ens han de comprar: un cop han decidit demanar-nos pressupost o comprar-nos, hem de pensar l´experiència del client sigui excel·lent.
7. L´experiència del client. Ens han de recomanar: com aconseguim fidelitzar els clients? com fem que ens recomanin? com sabem si el client està content?
8. Planificarem les accions i els recursos necessaris. Un cop identificades les accions, avaluarem la nostra capacitat per dur-lo a terme.

Durada: 4 hores en una sessió (amb descansos)

Ponent: Meritxell Carbonell
Economista amb master en gestió empresarial i en direcció de comunicació. Més de 10 anys assessorant empreses i en aquest últims 4 ajudant a emprenedors a portar a terme el seu projecte empresarial.

Sessió online, organitzada per Creacció

Inscripcionsclicant a aquí

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Vic

Darrera actualització: 21.09.2021 | 11:55