Finalitza al formació de Desenvolupament Web

Divendres, 7 d'octubre de 2022 a les 00:00

La formació de Desenvolupador/a web full stack es va iniciar a finals de març, va finalitzar el passat divendres 30 de setembre amb l’entrega dels certificats acreditatius per als i les participants.

Aquesta formació s’ha programat, en el marc del programa TOP, tenint per objectiu respondre a les necessitats d’especialització que demanen actualment les empreses i reorientar el futur professional de 14 persones en situació d’atur cap al sector del desenvolupament web sense tenir experiència laboral ni formació en aquest àmbit.

La professió de desenvolupador web és una de les més demandades gràcies a la transformació digital; ofereix bons sous i obre les portes a moltes sortides professionals.

Els i les 14 alumnes participants han rebut una formació semi-presencial de 850 hores amb l’acompanyament d’un tutor i d’altres persones expertes que han permès aprofundir en els diversos àmbits que intervenen en la programació web com poden ser els llenguatges de programació més utilitzats, les metodologies àgils de gestió dels projectes o les bases de l’experiència d’usuari.

Aquesta formació s’inclou en el marc del programa TOP, Talent i Noves Oportunitats que executa la Mancomunitat La Plana i Creacció, Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 07.10.2022 | 15:31

Imatges