Punt de recàrrega elèctric a la Mancomunitat subvencionat per l’Institut Català de l’Energia

Divendres, 29 de desembre de 2023 a les 12:31

La subvenció de 6.959,78 euros ha servit per cobrir el 40% del cost de la instal·lació que permet carregar dos vehicles al mateix temps

La Mancomunitat La Plana ha habilitat un punt de recàrrega a l’aparcament de l’edifici administratiu per als vehicles d’aquelles persones que hi treballin o visitin l’ens supramunicipal, amb l’objectiu d’afavorir la transició energètica i reduir la petjada de carboni.

En aquest sentit, el president de la Mancomunitat, Pere Medina Serrahima, referma l’aposta per donar suport a la creació d’una xarxa de punts de recàrrega global per promoure la mobilitat sostenible entre la ciutadania.

El punt és de càrrega semiràpida, permet recarregar dos vehicles alhora, i el 40% del seu cost ha estat subvencionat gràcies als prop de 7.000 euros rebuts a través de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) en el marc del programa Moves III del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu.

Cotxe funerari elèctric, també subvencionat

El mes de juny la Mancomunitat també va incorporar un cotxe funerari elèctric gràcies a la subvenció de 7.000 euros, provinent del mateix fons.

El nou vehicle s’ha sumat al ja existent i permet que es pugui oferir un servei funerari continuat de 24 hores tots els dies de la setmana.

Darrera actualització: 07.03.2024 | 10:37