Nova exposició de la III Edició del Projecte JOVE I ARTISTA, VOLS EXPOSAR? - 00/00/0000

Divendres, 5 de febrer de 2010 a les 00:00

El dilluns 8 de febrer es farà una nova exposició del projecte: “Jove i Artista, vols exposar?”, que organitza l’Àrea de Joventut de la Mancomunitat La Plana per tercer any consecutiu.

Una de les primeres exposicions anirà a càrrec de Xavier Puigderrajols i tindrà lloc a Seva, del 8 al 19 de febrer, al Centre Cívic Polivalent.

Sota el títol genèric de “V.I.P”, Xavier Puigderrajols exposarà il·lustracions de petit format que fan referència a temes d’actualitat. Els dibuixos són crítiques que estan plantejats d’una forma irònica, sarcàstica, humorística,.. on l’autor pretén que el lector en faci el seu propi judici.

L’objectiu principal del projecte és donar l’oportunitat als joves creadors osonencs mostrar les seves obres al públic. Així, la Mancomunitat La Plana ofereix la possibilitat de poder exposar a diverses sales dels municipis que la integren, com també a la sala Can Patalarga de Manlleu, gestionada per un col·lectiu de joves.

A més de donar suport als joves artistes, el projecte de la Mancomunitat també pretén acostar l’art a la societat, especialment a la gent jove.


Ajuntament de Seva
Àrea de joventut de la Mancomunitat La Plana

Darrera actualització: 05.09.2019 | 13:39