Jornada d’Habitatge al món rural

Dijous, 3 de desembre de 2009 a les 00:00

La Mancomunitat La Plana, amb la col·laboració de la Secretaria de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, va organitzar la jornada “Habitatge en el món rural” que es va desenvolupar ahir dijous dia 3 de desembre al municipi de Seva.

Un cop tots els participants van estar acreditats es va procedir a l’acte de presentació i benvinguda institucional per part del Secretari General de joventut el Senyor Eugeni Villalbí, per l’Alcalde de Seva el senyor Josep Palmarola i pel gerent de la Mancomunitat el senyor Jordi Baucells.

Immediatament es va exposar un estudi sobre l’habitatge rural a França i la comparativa d’aquest amb Catalunya, realitzat per Elodie Caberty, voluntària europea dins el projecte mou-te, i un tècnic de la Secretaria de Joventut va presentar el programa de la borsa jove.

Després del primer descans, els assistents a la jornada varen participar del taller Habitatge i món rural, un espai d’interacció entre els professionals, que va ser dinamitzat per les tècniques de joventut dels municipis de Els Hostalets de Balenyà i Tona.

Després de dinar es van presentar les experiències dels professionals de l’oficina d’habitatge del consorci de Moianes i de la borsa d’Habitatge de Tremp, que varen explicar el funcionament dels seus serveis i la realitat del seu entorn.

La cloenda va anar a càrrec del Senyor Lluís Verdaguer i Vivet, president de la Mancomunitat La Plana i Alcalde de Taradell.

La jornada, oberta a tots els professionals i persones vinculades en l’execució de polítiques d’habitatge d’arreu del territori català, ha permès poder debatre sobre les necessitats i mancances dels municipis rurals catalans entorn a l’habitatge, així com intercanviar i compartir punts de vista entre els diferents professionals de l’àmbit.

L’organització valora molt positivament el desenvolupament de la jornada.


Servei de Borsa d’Habitatge - Mancomunitat La Plana
Darrera actualització: 22.07.2019 | 08:41