Taller de teràpia del riure per la gent gran a Taradell

Dimecres, 3 de març de 2010 a les 00:00
L'àrea de Serveis Socials i Ciutadania de la Mancomunitat La Plana , amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Taradell , l'Associació de Jubilats de Taradell i la Diputació de Barcelona , ha organitzat un taller de teràpia del riure per a majors de 65 anys.

La teràpia del riur e és una proposta innovadora que pretén el benestar integral de la persona. Una experiència de grup on s'utilitzen els principis de la intel·ligència emocional, l'humor i el pensament positiu.

Les 20 persones participants han compartit situacions d'humor, han rigut juntes i han gaudit d'un clima positiu. Tot això ho han aconseguit a través de jocs i d'exercicis d'expressió corporal, i han pres consciència dels avantatges tant físics com psicològics que el té riure per el benestar de les persones.

El taller de Taradell ha constat de dues sessions de dues hores, els dies 23 de febrer i 2 de març, que s'han dut a terme al local de l'Associació de Jubilats de Taradell, de 4 a 6 de la tarda.

Aquest taller forma part del programa de dinamització de la gent gran de l'Àrea de Serveis Socials i Ciutadania de la Mancomunitat La Plana .


Dinamització de gent gran
Mancomunitat La Plana
Darrera actualització: 22.07.2019 | 08:41