Els mossos de proximitat donen consells de seguretat ciutadana als avis de Santa Eulàlia de Riuprimer

Dimecres, 10 de març de 2010 a les 00:00
El passat dijous 4 de març una membre dels mossos d’esquadra de proximi tat va portar a terme una xerrada sobre consells bàsics de seguretat ciutadana a un grup de 44 persones grans del municipi de Santa Eulàlia de Riuprimer .

La xerrada es portà a terme al Casal d’Avis El Puig de Santa Eul àlia a les 17:30 hores i va anar enfocada a la prevenció i la pedagogia sobre l’actitud que cal tenir en diverses situacions de la vida quotidiana com: quan anem amb cotxe, quan sortim de casa, quan traiem diners del caixer automàtic o del banc, quan anem al mercat a comprar, quan rebem trucades telefòniques o suposades revisions al nostre habitatge, etc. A més, també es van exposar els tipus principals d’estafes i els trucs més utilitzats per a robar a les persones grans.

La xerrada va tenir un gran èxit de participació i va comptar amb la presència de la regidora de serveis socials de l’ajuntament de Santa Eulàlia i dels membres de la junta del Casal d’Avis El Puig.

Properament es duran a terme més xerrades com aquesta als municipis dels Hostalets de Balenyà (21 d’abril a la Llar del Jubilat a les 16 hores) i Taradell (5 de maig a l’Associació de Jubilats a les 17:30 hores).

Aquesta activitat, organitzada per l’Àrea de Serveis Socials i Ciutadania de la Mancomunitat La Plana, el Casal d’Avis El Puig, l’ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer i els mossos d’esquadra de proximitat, forma part del programa d’animació sociocultural de la gent gran Gent gran activa que desenvolupa la Mancomunitat La Plana en col·laboració amb tots els ajuntaments que en formen part i els Casals de gent gran.


Dinamització de la gent gran
Àrea de Serveis Socials i Ciutadania
Mancomunitat La Plana
Darrera actualització: 22.07.2019 | 08:41