Més exposicions de la III Edició del Projecte JOVE I ARTISTA, VOLS EXPOSAR?

Dimecres, 7 d'abril de 2010 a les 00:00

Aquest mes d’abril es porten a terme dues exposicions més del projecte Jove i Artista, vols exposar?, que organitza l’Àrea de Joventut de la Mancomunitat La Plana per tercer any consecutiu.

Del dia 6 al 16 d’abril a la sala polivalent de Seva hi haurà exposats una quinzena de quadres d’Eloi Casadevall , que es podran veure a les tardes: dilluns i dimarts de 14 a 19 hores i dimecres, dijous i divendres de 14 a 22h.

A partir del proper dimarts dia 13 d’abril es podrà visitar a Aiguafreda l’exposició d’una desena d’obres pictòriques de Pere Rosell . Aquestes seran exposades els dies 13, 14, 15, 16, 20, 21, 22 i 23 d’abril de 17 a 20h a “El Punt” (Servei d’Informació Juvenil i Espai Jove d’ Aiguafreda, St. Martí de Centelles i Tagamanent).
Sota el títol genèric de “Reportatge Social: Pisos de Can Garcia ”, Rosell exposa un reportatge social sobre els pisos de Can Garcia, un punt molt important de Manlleu. “Són històrics. Van ser fets per l’arribada dels nous immigrants del nostre temps. Sempre han estat envoltats de controvèrsia i debat, d’històries i de contes. Podríem dir que és el gueto de Manlleu. Tot i això, els pisos, junt amb el barri, formen una capa social de Manlleu, no només immigrant, amb molt moviment, color, vida, etc.”

Amb aquest projecte l’Àrea de joventut de la Mancomunitat La Plana vol donar l’oportunitat a joves creadors osonencs de mostrar les seves obres al públic. Així, s’ofereix la possibilitat de poder exposar a diverses sales dels municipis que la integren com són: Aiguafreda, Balenyà, Folgueroles, Seva, Taradell, Tona i Viladrau. En les dues últimes edicions els joves participants també han pogut exposar a la sala Can Patalarga de Manlleu, gestionada per un col·lectiu de joves.

A més de donar suport als joves artistes, el projecte de la Mancomunitat també pretén acostar l’art a la societat, especialment a la gent jove.


Àrea de Joventut
Mancomunitat La Plana

Darrera actualització: 22.07.2019 | 08:41