Presentat un protocol de detecció i actuació davant el consum de drogues a Aiguafreda

Dijous, 15 d'abril de 2010 a les 00:00
El passat 9 d’abril a “El Punt”, el Servei d’Informació Juvenil d’Aiguafreda , Sant Martí de Centelles i Tagamanent , es va dur a terme la presentació del protocol de detecció i actuació davant el consum de drogues sota el lema Deslliga’t i la presentació de la Comissió de Salut encarregada de l’elaboració i execució d’aquest protocol.

L’acte va comptar amb la presència dels regidors de joventut d’Aiguafreda, Sant Martí de Centelles i Tagamanent, el Sr. Antoni Blanch, la Sra. Piluca Sena i el Sr. Ignasi Martínez, respectivament. També de la Sra. Encarna Martínez, Metgessa del CAP de St. Martí de Centelles; d’Ester Puig, Tècnica de Joventut d’Aiguafreda i St. Martí de Centelles i d’Elisabet Aulet del Projecte DRAC del Consell Comarcal d’Osona com a representant de la comissió de salut.

Durant l’acte es va explicar al públic present la constitució del protocol, el seu funcionament, els recursos que es poden utilitzar i el circuit a seguir en el moment de la detecció d’algun cas entre els joves. A més es va insistir en la idea que aquest protocol vol ser una eina a l’abast de tothom per tal de saber què fer davant de qualsevol dubte i/o problema relacionat amb el consum de drogues i que per aquest motiu es pot trobar penjat a la pàgina web de cada Ajuntament.

Al final de l’acte es va oferir un petit refrigeri a tots els assistents – menys dels esperats, donada la importància del tema que es presentava.


El Punt
Servei d’Informació juvenil
Aiguafreda – Sant Martí de Centelles - Tagamanent
Darrera actualització: 22.07.2019 | 08:41