La gent gran dels Hostalets viu una primavera molt activa

Dilluns, 26 d'abril de 2010 a les 00:00

Aquest passat dimarts dia 20, unes cinquanta persones, la majoria d’elles participants de l’activitat física que s’organitza des de la Llar del Jubilat, es va fer una caminada fins als Santuari de l’Ajuda. Aquesta activitat s’havia d’haver portat a terme el dia 1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran; però degut al mal temps es va aplaçar l’activitat fins a aquesta primavera.
El punt de trobada va ser davant la Llar del Jubilat a les 5 de la tarda, i tot passejant es va arribar fins als Santuari de l’Ajuda. Un cop allà, l’Ajuntament va proporcionar un bon berenar per a tothom.
A continuació, i també als patis exteriors del Santuari, es van portar a terme una activitats que té molt bona acollida entre el grup de gent gran: “el paracaigudes”. És un exercici que potencia el moviment de moltes parts del cos i permet la participació d’un bon nombre de persones.



També a la Llar del Jubilat, i amb el suport de la Mancomunitat La Plana i la col·laboració dels Mossos d’Esquadra - Policia de Proximitat, es va promoure una xerrada sobre Consells de Seguretat Ciutadana, el dia 21 d’abril a la tarda. Un agent dels mossos de proximitat va explicar de forma molt clara què havia de tenir en compte la gent gran per evitar el s diversos tipus d’estafes més corrents en l’actualitat. Aquesta activitat va tenir també molt bona acceptació i es va desenvolupar de forma molt participativa.

S’han realitzat xerrades com aquesta de Consells de Seguretat Ciutadana a diversos casals de la gent gran dels municipis de la Mancomunitat La Plana per l’interès que te per la gent gran, sovint indefensa davant moltes situacions d’engany, els consells dels agents dels Mossos d’esquadra. Properament se’n durà a terme una a l’Associació de Jubilats de Taradell, el dia 5 de maig a les 17’30 hores.


Dinamització de gent gran
Mancomunitat La Plana

Darrera actualització: 22.07.2019 | 08:41

Imatges