Tens ganes de moure’t? Fins l’1 de juny pots fer els tràmits i ser un voluntari europeu!

Dissabte, 1 de maig de 2010 a les 00:00

Tens entre 18 i 30 anys? Tens ganes de viatjar, conèixer una altra cultura, una altra llengua, gent nova, amistats noves? Treballar en un projecte que t’interessi (medi ambient, joventut, esports, activitats amb discapacitats, infants...)? Vols a més a més que tot això no et costi ni un euro? El servei de voluntariat europeu és l’oportunitat que esperes!
La nova convocatòria s’acaba el dia 1 de juny, per marxar apartir del setembre. Consulta les ofertes de projectes a escollir al web de la Mancomunitat La Plana (www.mancoplana.cat/oferta de projectes de voluntariat europeu ).


Aquest és un projecte de la comissió europea de joventut que et permetrà fer una estada de 2 mesos fins a un 1 any en un país europeu col·laborant amb una organització local tot fent tasques en un centre de salut, de medi ambient o moltes d’altres del camp social.

El viatge, l’assegurança, l’allotjament, la manutenció, el transport local i el curs de llengua estan pagats per la comissió europea. A part tindràs mensualment uns diners de butxaca.
Si vols tirar endavant el voluntariat europeu només has de tenir en compte que ho has de preveure amb uns mesos d’antelació per poder triar el projecte que més t’interessi i fer les gestions necessàries. Per tant, mou-te!

Els interessats heu de contactar abans del dia 10 de maig amb:

Oficina de Servei de Voluntariat Europeu de la Mancomunitat La Plana (servei de joventut)
De dilluns a divendres (excepte dimarts) de 9 a 13 hores
Carrer Maria Vivet, número 7, de Tona (al costat de la Sala La Canal)
Telèfon 93 812 41 67 (ext.4)
C/e: projectesjoves@mancoplana.cat

Darrera actualització: 22.07.2019 | 08:41