Els avis de Taradell reben consells de seguretat ciutadana

Dijous, 6 de maig de 2010 a les 00:00

Aquest dimecres 5 de maig una membre dels mossos d’esquadra de proximitat va portar a terme una xerrada sobre consells bàsics de seguretat ciutadana a un grup d’unes vint persones grans del municipi de Taradell al local de l’Associació de Jubilats.

La xerrada va anar enfocada a la importància de la prevenció i a l’actitud que cal tenir en diverses situacions de la vida quotidiana com quan anem amb cotxe, quan sortim de casa, quan traiem diners del caixer automàtic o del banc, quan anem al mercat a comprar, quan rebem trucades telefòniques o suposades revisions al nostre habitatge, etc.

A més, la membre dels mossos d’esquadra de proximitat també va explicar als assistents els principals tipus d’estafes i els trucs més utilitzats per a robar a les persones grans.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l’Àrea de Serveis Socials i Ciutadania de la Mancomunitat La Plana, l’Associació de jubilats de Taradell, els mossos d’esquadra de proximitat i l’ajuntament de Taradell. I forma part del programa d’animació sociocultural de la gent gran Gent gran activa que desenvolupa la Mancomunitat La Plana en col·laboració amb els casals de gent gran i amb tots els ajuntaments que en formen part.

Dinamització de la gent gran
Àrea de Serveis Socials i Ciutadania
Mancomunitat La Plana

Darrera actualització: 22.07.2019 | 08:41