NO Punxis en Panxo amb un Punxó

Dimecres, 21 d'octubre de 2020 a les 00:00

Reprenem la campanya per gestionar correctament els elements punxants utilitzats en la vida quotidiana

Amb el lema “Diposita a la bossa del rebuig les agulles o altres materials punxants sempre dins d'un envàs de plàstic dur. Evitaràs fer Mal” es vol evitar que les agulles i cúters es dipositin sense cap protecció dins les bosses d’escombraries.

El personal del servei de recollida i de la planta de triatge de materials reciclables s’han punxat en diverses ocasions amb materials punyents que contenien les bosses de residus. Aquest fet els posa en risc d'infeccions i contagis.

Aquesta campanya es va iniciar ja fa un temps però aquests últims mesos han tornat a arribar a la planta de triatge materials punyents. És per aquest motiu que des de l’àrea de Medi Ambient es vol fer un recordatori de com s’han de gestionar aquests tipus de residus.

Les agulles o altres materials punxants s’han de dipositar dins una ampolla o un pot de plàstic, i un cop ple s’ha de tancar i dipositar-ho dins de la bossa de resta o rebuig.

Si algú està interessat a disposar de més informació, es pot posar en contacte amb la Mancomunitat La Plana al 93 812 41 67 ext. 5 o bé a través del correu electrònic de l’Àrea de Medi Ambient.

Medi Ambient

Darrera actualització: 21.10.2020 | 13:22