Augmentar les vendes a través de Linkedin

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 00:00

Actualment les empreses i professionals, tan si tenen un negoci físic o digital, no poden escapar de la digitalització per tal de mantenir i fer créixer el seu negoci.

En aquests moments utilitzar les xarxes socials per tal de connectar amb els clients, obtenir-ne més informació i augmentar les probabilitats de vendre, és quasi imprescindible.

La xarxa professional per excel·lència és Linkedin, amb més de 500 milions d'usuaris al món. Ser-hi i saber utilitzar-la millora la competitivitat de les empreses i professionals.

És per això que la Mancomunitat La Plana ha organitzat la formació online “Linkedin, l’eina de vendes 4.0”.  L’activitat tindrà lloc els propers 4 i 6 de maig de 9.30 a 14 hores.

L’objectiu de la formació és dotar els assistents d'una estratègia de venda amb Linkedin i transmetre l'equació d'èxit en la venda 4.0.

Les persones interessades ja es poden inscriure al web http://www.creaccio.cat/formacio/

Aquesta és una iniciativa impulsada per el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana juntament amb les entitats de promoció econòmica de la comarca amb el lideratge de Creacció i el suport de la Diputació de Barcelona.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 28.04.2021 | 15:47