Obrir només en cas d’emergència

Dijous, 2 de setembre de 2021 a les 09:30

A partir del proper dilluns dia 6 de setembre de 2021, entrarà en funcionament la nova ÀREA D'EMERGÈNCIA de Malla, d’ús exclusivament domèstic pels veïns i veïnes.

Aquesta estarà ubicada darrera l’Ajuntament i  només es podrà utilitzar en casos puntuals i justificats ja que el model de recollida selectiva del municipi és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible. El mateix dia, quedarà definitivament clausurada l’àrea d’aportació situada al costat l’Ajuntament.

A la nova àrea...

S’HI PODRÀ PORTAR:

Als contenidors de l’interior: matèria orgànica, reciclables i resta.

Als de l’exterior: vidre, oli, roba i càpsules de cafè.

Està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles. Per a aquestes deixalles cal que utilitzeu les vies de gestió de deixalles corresponents.

ES PODRÀ UTILITZAR AMB LA SEGÜENT FREQÜÈNCIA:

- 3 cops per setmana aquells habitatges que no tenen servei de recollida d’escombraries

- 3 cops per setmana aquells habitatges que no tenen recollida de matèria orgànica o que hagin de dipositar només bolquers.

- 6 vegades l’any la resta d’habitatges, en casos de necessitat puntual i justificada.

S'HI PODRÀ ACCEDIR DE LA SEGÜENT MANERA:

- Registreu-vos al sistema KOMTAINER i us doneu d’alta com a usuari al formulari de registre que trobareu a pilot.komtainer.com/malla. Si el DNI de registre coincideix amb el padró de la taxa d’escombraries, quedareu validats automàticament. Si no, disposareu d’un accés provisional mentre l’Ajuntament valida les dades.

- Descarregueu l'app KOMTAINER al mòbil i accediu-hi amb usuari i contrasenya.

- Obriu l'àrea d'emergència amb el mòbil: amb l'app oberta, acosteu el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccioneu al mòbil quins residus esteu dipositant.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

A Dolors Riesco, regidora de medi ambient de l’Ajuntament de Malla

  • Telefònicament: 669 420 098
  • Per correu electrònic: dolorsriesco@gmail.com

Aquesta renovació s’està realitzant també altres municipis de la Mancomunitat La Plana amb l’objectiu d’incrementar els índex de recollida selectiva i avançar cap a una major sostenibilitat dels nostres municipis.

Medi Ambient

Darrera actualització: 09.09.2021 | 13:49